Θα χρειαστείτε:
-
200 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
-
200 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
-
1 κ.γ. σόδα
-
3 κ.γ. baking powder
-
1 κ.γ. ρίγανη
-
1 φλ. τσαγιού χλιαρό νερό
-
3/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
-
1 κ.σ. πάστα ελιάς
-
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
-
1 φλ. τσαγιού ελιές Καλαμών ψιλοκομμένες
-
100 γρ. ντοματίνια ψιλοκομμένα
-
100γρ φέτα τριμμένη
Τρόπος παρασκευής:
Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε τα υγρά υλικά , την πάστα ελιάς και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί καλά.
Ρίχνουμε το αλεύρι λίγο λίγο προσθέτοντας τη σόδα, το baking powder και τη ρίγανη.
Έχουμε πασπαλίσει τις ελιές με λίγο αλεύρι για να τις βοηθήσει να σταθούνε.
Προσθέτουμε στο μίγμα το κρεμμύδι, τις ελιές, τη φέτα , τα ντοματίνια και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει μία σφικτή ζύμη.
Λαδώνουμε ένα ταψάκι ή βάζουμε λαδόκολλα και μεταφέρουμε το μείγμα μας.
Πασπαλίζουμε με σουσάμι ( προαιρετικά) και ψήνουμε στους 180°C περίπου 1 ώρα.
– ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ –